Rimsaltet laks i græskarkernegranulat med chili, skalotter og lime anrettet på frisk salat
Let bagt torsk serveret i hjertesalat med sellericreme, frisk dild og råsyltede skorzonerødder
Marinerede Nordsø rejer på urteblinis med aioli og friske urter
Hjemmebagt maltbrød på grove meltyper, surdej, kerner og brændt malt
Aioli som en lækker smørelse til brødet
Hovedret
Rosastegt kalveculotte med estragoncreme , salte mandler og syltede rødløg
Mørbraiseret svine kæber glaseret ind i smagfuld chutney, brun farin, rosmarin og brændt citron
Cannelloni med fennikel, riccotta og spinat.
Salat af sød vandmelon, mozzarella kugler, sure løg, kikærter. urter og linser
Små fine grønne bønner vendt i creme af ristede hasselnødder
Små nye kartofler, brunet smør, kapers, saltet citronskal og frisk estragon, timian og persille
Dessert
Nøddemazarin med kirsebærmousse, kakaonibs og skovbær – toppet med mørk chokolade og friske bær
Lille kraftig chokoladekage, med salte mandler og kraftig ganashe
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.