Forret

Rimsaltet laks i græskarkernegranulat med chili, skalotter og lime anrettet på frisk salat Let bagt torsk serveret i hjertesalat med sellericreme, frisk dild og råsyltede skorzonerødder Marinerede Nordsø rejer på urteblinis med aioli og friske urter Hjemmebagt maltbrød på grove meltyper, surdej, kerner og brændt malt Aioli som en lækker smørelse til brødet

Hovedret

Rosastegt kalveculotte med estragoncreme , salte mandler og syltede rødløg Mørbraiseret svine kæber glaseret ind i smagfuld chutney, brun farin, rosmarin og brændt citron Cannelloni med fennikel, riccotta og spinat. Salat af sød vandmelon, mozzarella kugler, sure løg, kikærter. urter og linser Små fine grønne bønner vendt i creme af ristede hasselnødder Små nye kartofler, brunet smør, kapers, saltet citronskal og frisk estragon, timian og persille

Dessert

Nøddemazarin med kirsebærmousse, kakaonibs og skovbær – toppet med mørk chokolade og friske bær Lille kraftig chokoladekage, med salte mandler og kraftig ganashe

Sommer Signaturmenu tapas style

kr. 369
PR. PERSON
Levering

Forret

Rimsaltet laks i græskarkernegranulat med chili, skalotter og lime anrettet på frisk salat

Let bagt torsk serveret i hjertesalat med sellericreme, frisk dild og råsyltede skorzonerødder

Marinerede Nordsø rejer på urteblinis med aioli og friske urter

Hjemmebagt maltbrød på grove meltyper, surdej, kerner og brændt malt

Aioli som en lækker smørelse til brødet

Hovedret

Rosastegt kalveculotte med estragoncreme , salte mandler og syltede rødløg

Mørbraiseret svine kæber glaseret ind i smagfuld chutney, brun farin, rosmarin og brændt citron

Cannelloni med fennikel, riccotta og spinat.

Salat af sød vandmelon, mozzarella kugler, sure løg, kikærter. urter og linser

Små fine grønne bønner vendt i creme af ristede hasselnødder

Små nye kartofler, brunet smør, kapers, saltet citronskal og frisk estragon, timian og persille

Dessert

Nøddemazarin med kirsebærmousse, kakaonibs og skovbær – toppet med mørk chokolade og friske bær

Lille kraftig chokoladekage, med salte mandler og kraftig ganashe

Forret
• Friske grøntsager og gode luksus nuggets på ren marineret kylling bryst med tomatseret cremefraiche dressing”DIP”
Hovedret
• Lasagne med kødsauce, bechamel og mozzarella.
Dessert
• den samme gode dessert som de voksne får til deres menu ( nytår chokolade brownie med blåbær og vanilje is)

Lande vi leverer til:: Danmark


Klar til levering om 1-2 uger from Danmark


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sommer Signaturmenu tapas style”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Køkken Information

  • Butiksnavn: antOn's
  • Køkken: antOn's
  • Adresse: Sortemosevej 1B
    2730 Herlev
  • Ingen vurderinger fundet endnu!

Produktlokation

Sortemosevej 1B, 2730 Herlev, Danmark