Rimsaltet laks i græskarkernegranulat med chili, skalotter og lime anrettet i lille romaineblad
Rillette af saltet torsk, creme fraiche, skalotter og frisk dild serveret i lille agurk
Stegte tigerrejer på urteblinis med aioli og kørvel
Langtidsstegt kalveculotte vendt i estragon og sort peber, rullet med kold bearnaise, salte mandler og syltet blomkål
Malt-lakridsstænger med skovsvamperemoulade
Gulerødder og radisser med top i let røget creme og nødde krumme
Let bagt butternutsquash med selleripure på brunet smør, syltet skorzonerrod og salturt
Albondigas spanske oksekødsboller glaseret i tomatchutney og spiddet
Små spiddet kartofler med løvstikke pesto og rugkerner.
Kyllingespid stegt med sesam med peanut/chili dip
Små kuvert Foccacia brød med rosmarin, frisk spinat og kartoffel
Fingernemme oste med druer.
Mandelmazarin med bærmousse, knasende hvid chokolade og frysetørrede bær
Kraftig chokolade brownie med ganasche og ristede nødder.
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.