Anders har en stor kærlighed til det franske køkken og startede sin tid på Søllerød Kro. Lærertiden blev afsluttet på restaurant Rebel, hvor han fortsatte som souschef. Siden arbejdede Anders forskellige steder i København, fra Michelin til bistro og har også været et smut forbi Frankrig. Kærligheden til mad handler om smagen, som altid gør forskellen i et måltid. På den måde er mad jo simpelt – det skal bare smage virkelig godt!
Jesper Witt Paustian
Jesper har lavet mad i vidt forskellige køkkener – lige fra folkekøkken på Christiania, gourmet på Kroghs Fiskerestaurant, hvor han er udlært – til køkkenchef på Hotel D´Angleterre, kok på Michelin restauranter i nord Italien, Argentina og New York.
Jesper åbnede Danmarks første Private Dining restaurant i 2003 og har været selvstændig kok, restauratør, iværksætter og gastronomisk rådgiver lige siden.
Om os
Anders Larsson
Anders har en stor kærlighed til det franske køkken og startede sin tid på Søllerød Kro. Lærertiden blev afsluttet på restaurant Rebel, hvor han fortsatte som souschef. Siden arbejdede Anders forskellige steder i København, fra Michelin til bistro og har også været et smut forbi Frankrig. Kærligheden til mad handler om smagen, som altid gør forskellen i et måltid. På den måde er mad jo simpelt – det skal bare smage virkelig godt!
Jesper Witt Paustian
Jesper har lavet mad i vidt forskellige køkkener – lige fra folkekøkken på Christiania, gourmet på Kroghs Fiskerestaurant, hvor han er udlært – til køkkenchef på Hotel D´Angleterre, kok på Michelin restauranter i nord Italien, Argentina og New York.
Jesper åbnede Danmarks første Private Dining restaurant i 2003 og har været selvstændig kok, restauratør, iværksætter og gastronomisk rådgiver lige siden.