Auberginekaviar med marinerede baluga linser og krydder tomat på urteblinis
"Tatar" af bagt røget rødbede rørt med urter, skalotter og dijon serveret i romaineblad
Bagt græskar med sellericreme og syltet gulerod
Hovedret
Umarmibøf af svampe, aubergine, favabønner, linser, courgetter stegt i sesam -glaseret ind i tomatchutney
Hokaido græskar bagt med citronskal og rosmarin - ricotta og spinat
Aranchi risottokugler med masser af svampe og parmesanost
Salat af vinterkål med æbler, tranebær og waldnødde vinaigrette med ristede nødder
rødbedesalsa med solbær, æbler, persille, rødløg og salte mandler
Store hjemmebagte brød på grove meltyper og surdej
Dessert 3 små søde delikatesser
Bitter lemon, citronmousse kage med hvid chokolade
karamel pecankage med karameliseret chokolade
mandelmazarin med hindbærmousse overtrukket med Ruby chokolade
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.